Κέρδισαν τις εντυπώσεις, τους στήριξε ο κόσμος!

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των αθλητών πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που συμμετείχαν, ενώ η ομάδα είχε και την υποστήριξη των οπαδών του τριφυλλιού!


Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

"Το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την αγωνιστική του παρουσία στον Άλιμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Οι «πράσινοι» στην πρώτη τους παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα άφησαν ανεξίτηλη τη στάμπα τους και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Το χάλκινο μετάλλιο των Αθανασόπουλου-Γιαννακαρά στο ομαδικό Τ8-10 ήταν μια μεγάλη επιτυχία ωστόσο εξίσου καλή ήταν η συμμετοχή του «τριφυλλιού» και στο ατομικό τις δύο επόμενες ημέρες.

Ο Γιάννης Παπαιωάννου πήρε την τέταρτη θέση στην κατηγορία Τ3 ενώ στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Φύτρος ήταν 5ος. Στον ιστορικό πρώτο «πράσινο» εμφύλιο στην κατηγορία του αθλητισμού ΑμεΑ μεταξύ τους νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός.

Μετά τη λήξη του αγώνα μαζεύτηκε όλη η ομάδα και φώναξε «Παναθηναϊκός» με τον χώρο του πινγκ πονγκ να μαθαίνει …νέα ήθη και έθιμα.

Παράλληλα στην κατηγορία Τ10 ο Γιώργος Αθανασόπουλος «χτύπησε» το χάλκινο μετάλλιο και στο ατομικό ωστόσο λύγισε στις λεπτομέρειες

Στην κατηγορία Τ4 ο Κώστας Κατωπόδης έκανε νίκες όπως και ο Θέμης Γιαννακαράς στην κατηγορία Τ8 δείχνοντας την αξία τους,

Η προπονήτρια Ηρώ Μαλλιαρού έμεινε ικανοποιημένη από την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε επίσημη διοργάνωση και άπαντες κοιτάνε να διαμορφωθούν οι σωστές βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στον Άλιμο αφού οι Νότιοι στάθηκαν στο πλευρό του «τριφυλλιού» στην περιοχή τους."

Μάλιστα, μέσα από την σελίδα του στα social media, ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε η ομάδα από τον κόσμο!

"«Εκεί στο Νότο...» . Σήμερα αντιπροσωπεία του συνδέσμου του Παναθηναϊκού από τα Νότια προάστια επισκέφτηκε την ομάδα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του «τριφυλλιού» την ώρα που αγωνιζόταν στον Άλιμο, σε μια...πρωτοπόρα σκηνή για τα δεδομένα του σπορ στον αθλητισμό ΑμεΑ. Τους ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι πάντα στα Νότια θα μας περιμένει μια ...Λεωφόρος!" ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του τριφυλλιού.
 Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.