Διαμαντίδης: "Η ομάδα είναι μία οικογένεια - Θα παλέψουμε για το καλύτερο"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως η ομάδα αποτελεί μία οικογένεια και πως όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «Media Day» του Παναθηναϊκού:

Για τη νέα σεζόν και για το νέο ρόλο του: "Δεν μου ακούγεται καλά! Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα όλοι για να κρατήσουμε την ομάδα. Είναι δύσκολες οι συνθήκες γενικότερα. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλοι μαζί για να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που έχουμε περάσει στον σύλλογο, ωραία πράγματα και δύσκολες στιγμές. Θεωρώ πως όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε αυτή τη νοοτροπία, να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό."

Για την στελέχωση του ρόστερ και τη νοοτροπία: "Πάντα ήταν μία οικογένεια η ομάδα. Σε όλες τις συζητήσεις υπάρχει ειλικρίνεια. Λέμε την αλήθεια, σε όλα τα κομμάτια που αφορούν την ομάδα. Αυτό θα κάνουμε. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό με βάση όσα είχαμε στα χέρια μας."

Για τους στόχους της νέας εποχής: "Θέλουμε να είμαστε ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. Θα παλεύουμε, θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε μία όμορφη κατάσταση για τον κόσμο. Να βλέπει μία ομάδα που παλεύει και που θα χαίρεται να την βλέπει."

Για το νέο μοντέλο διοίκησης και αν αυτό μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο της Euroleague: "Είναι κάτι δύσκολο. Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς. Είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε και προσπαθούμε να το φέρουμε εις πέρας. Κατά πόσο θα πετύχει ή αν θα το δει ο αθλητισμός ως ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης, αυτό είναι άλλο θέμα.

"Θα χρειαστούμε την στήριξη απ'όλους. Υπάρχουν προβλήματα λόγω της πανδημίας. Θέλουμε όμως την στήριξη, τα διαρκείας, όλα τα κομμάτια."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.