Πογιάτος: "Απ'τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου, ήρθα στον μεγαλύτερο της Ελλάδας!"

Ο Ντάνι Πογιάτος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και τόνισε πως θέλει να τον φέρει εκεί που αξίζει, καθιερώνοντάς τον στο ευρωπαϊκό στερέωμα!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ως προπονητής είναι η πρώτη μου μεγάλη εμπειρία και νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και ευθύνη ώστε, στα χρόνια που έχουμε συμβόλαιο να δούμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Όπως τον θυμόμαστε, ως μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Όταν φτάνεις στην Ελλάδα καταλαβαίνεις το μέγεθος του συλλόγου, ο οποίος έχει μια απίστευτη κοινωνική μάζα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω οικονομικών προβλημάτων, ο σύλλογος χρειάστηκε να αναδομηθεί, αλλά άντεξε την κατάσταση, την γύρισε και φέτος τελειώνει η ευρωπαϊκή τιμωρία."

Για τις διαφορές που βρίσκει στον Παναθηναϊκό σε σχέση με την ομάδα Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης: "Εργάστηκα στον πιο μεγάλο σύλλογο του κόσμου και ήρθα πιθανότατα στον ιστορικά πιο μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και μου ανοίγει πόρτες στο επαγγελματικό μέλλον, που τόσο πάλεψα γι' αυτό."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.