Μένει και ο Τσάτσιτς!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία και με τον Βόγιν Τσάτσιτς, ο οποίος αρνήθηκε να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση από το εξωτερικό για να συνεχίσει στο τριφύλλι!


Ο Μαυροβούνιος ακραίος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της περσινής σεζόν, με την έλευσή του στα μέσα της χρονιάς να αλλάζει τα δεδομένα. Δυνατός σε άμυνα, επίθεση και μπλοκ και εξαιρετικός σε υποδοχή, μία παρουσία στην ομάδα που από την αρχή φαινόταν πως έπρεπε να μείνει.

Και έμεινε. Και μάλιστα, με την παραμονή του στην ομάδα, «πετάει» στα σκουπίδια προτάσεις με τα διπλάσια χρήματα, για τις οποίες δεν μπήκε καν στην διαδικασία να διαπραγματευτεί. Ο ίδιος άλλωστε είχε υποσχεθεί στους «πράσινους» πως αν ματσάρουν τα μισά χρήματα απ'αυτά των προτάσεων που θα του έρθουν, θα μείνει στην ομάδα.

Έτσι κι έγινε, με τον Τσάτσιτς να λέει το «ναι» στον Παναθηναϊκό, ο οποίος διατήρησε πλέον όλο τον βασικό του κορμό -πλην του Ζήση που αντικαταστάθηκε από τον Στεφάνου- και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την επόμενη σεζόν τους τίτλους του!


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.