Ιτούδης: "Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή κίνηση με Σαντ-Ρος!"

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ σωστά που απέκτησε τον Σαντ-Ρος εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης, που σχολίασε και τις κινήσεις που έκανε το τριφύλλι.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

Για τον Σαντ-Ρος: "Αρχικά να πω ότι ήμασταν απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σαντ-Ρος. Από την προσαρμογή του, η οποία ήταν άμεση. Από την εξέλιξή του ως παίκτη αλλά και ως παιδιού. Δυστυχώς με την μείωση του μπάτζετ έπρεπε να θυσιαστούν κάποια πράγματα. Ένας από αυτούς, όχι ο μόνος, ήταν ο Σαν- Ρος. Πίστεψέ με, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ως παίκτη τον θέλαμε. Αλλά όπως είπα έπρεπε να θυσιάσουμε κάποιους."

Για το στυλ του Κουβανού και την ανάλυση του παίκτη που απέκτησαν οι «πράσινοι»: "Έναν εξαιρετικό all around. Έναν παίκτη που δημιουργεί. Έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μεγάλη προσαρμοστικότητα και φάνηκε από το πρώτο ματς. Ο Σαντ-Ρος είναι παίκτης που θέλει την μπάλα για να είναι δημιουργός. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή κίνηση και ξέρουν στην ομάδα πως θα πάρουν το καλύτερο από το παιχνίδι του."

Για τη νέα version του τριφυλλιού: "Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Έχει συγκεκριμένο και σταθερό ειδικό βάρος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τις κινήσεις που έκανε έχει φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό και ισορροπημένο ρόστερ. Θα έχει ενδιαφέρον ο νέος Παναθηναϊκός."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.