Η πρόταση του Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά και το... Superleague TV!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε ως προϋπόθεση για την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο, με τον συνεταιρισμό να βρίσκεται στο πλευρό του. Τι είπε για το... Superleague TV!


Πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της Λίγκας, στο οποίο έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε με τα καλύτερα λόγια το εγχείρημα του PAOK TV -με τους «πράσινους» να ετοιμάζονται να προβούν σε κάτι ανάλογο- ενώ έθεσε στο τραπέζι και την δημιουργία ενός νέου καναλιού, για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος (Superleague TV).

Παράλληλα, ο Αλαφούζος τόνισε πως για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα θα πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο, πρόταση η οποία δεν βρήκε σύμφωνους μόνο τους Ολυμπιακό, Άρη και Λάρισα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας, μετά το τέλος του ΔΣ:

"Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ - μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.