«Αυτά ισχύουν με Μπούκερ και Μέισον»

Ο γνωστός μπασκετικός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοντός, ανέλυσε τι πραγματικά ισχύει με τα ονόματα των Μπούκερ και Μέισον και τόνισε πως οι «πράσινοι» αναμένεται να στραφούν και στην αγορά της Αμερικής.


Αναλυτικά τα όσα είπε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

"Η υπόθεση του Λαπροβίτολα άλλαξε όλο τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού. Η περίπτωση του Άσκια Μπούκερ δεν υπάρχει ούτε στη σφαίρα της φαντασίας, δεν έχει συζητηθεί καν. Του Φρανκ Μέισον θα μπορούσε να έχει συζητηθεί υπό προϋποθέσεις, το καθεστώς ήταν να μείνει ελεύθερος τον Οκτώβριο και να μπει στη free agency. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Μπούκερ. Ο Μέισον έχει άλλα χαρακτηριστικά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για εκείνον.

Το κομμάτι του Λαπροβίτολα ίσως αλλάξει όλο τον προγραμματισμό. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να χτενίσει την αγορά, να δει αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να βγει από συμβόλαιο. Το θεωρώ δύσκολο. Δεν αποκλείω να αλλάξει προσανατολισμό ο Παναθηναϊκός, να κοιτάξει παίκτη που δεν έχει τόση εμπειρία, αλλά έχει καλά στοιχεία. 

Στο μυαλό μου είχα να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός κάποιον Αμερικανό, που να μην έχει παίξει Ευρώπη. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα οδηγηθεί εκεί θέλοντας και μη. Αν δεν υπάρχει κάποια ανατροπή, θα αναγκαστεί να πάει σε κάτι άλλο. Έχει στην ατζέντα του παιδιά με ενδιαφέρον. 

Είχε φτάσει κοντά με τον Λαπροβίτολα, δεν περίμενε κανείς την εξαίρεση με τη Ρεάλ. Έκατσε κόντρα τώρα στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρεις αν μπορεί να περιμένει. Η Ρεάλ βρίσκεται σε μια περίεργη διαδικασία τώρα."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.