«Αποσύρεται για Μακέντα ο Ερυθρός Αστέρας!»

Ολοκληρωτική αλλαγή δεδομένων, με τον Ερυθρό Αστέρα να αποσύρεται από την διεκδίκηση του Φεντερίκο Μακέντα!


Οι Σέρβοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Μακέντα, ενώ χτεσινό δημοσίευμα από την βαλκανική χώρα ανέφερε πως έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει, με το «mozzartsport» να αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον του για τον παίκτη!

"Ο Αστέρας εγκαταλείπει την υπόθεση Μακέντα και κάθε άλλο επιθετικό! Ο Ερυθρός Αστέρας δε θα αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα ή κάποιον άλλο επιθετικό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από πηγές της ομάδας. Μόλις δύο μέρες μετά από την δήλωση του προπονητή, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, πως η ομάδα προσπαθεί να πάρει τον Ιταλό. Ωστόσο προφανώς κάτι άλλαξε μέσα σε αυτές τις 48 ώρες και από το κλαμπ τώρα υπενθυμίζουν πως ο Στάνκοβιτς διαθέτει 4 επιθετικούς, ενώ ο Μπεν και ο Βουκάνοβιτς μπορούν να παίξουν στην κορυφή αν χρειαστεί. Επισημαίνεται επίσης πως ο Μποάκι και ο Πάνκοφ είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία τους, αλλά βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο για τον Στάνκοβιτς μέχρι να έρθουν σε καλό επίπεδο.

Επίσης από τον Αστέρα τονίζουν πως ήδη διαθέτουν έξι ξένους, τη στιγμή που στο Πρωτάθλημα μόνο τέσσερις μπορούν να είναι στο γήπεδο την ίδια στιγμή. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι είναι οικονομική πολυτέλεια που ο Αστέρας δεν μπορεί να αντέξει. Δηλαδή να φέρει κι άλλους ξένους ενώ κάποιοι απ’ αυτούς που διαθέτει δεν υπολογίζονται (Ματέο Γκαρσία). Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις για πώληση παίκτη." αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.