Ζαχίντ: "Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι με όσα κάνει ο ιδιοκτήτης!"

Ο Γκιγιάς Ζαχίντ σχολίασε στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι με τον Γιάννη Αλαφούζο και κάνοντας αναφορά στην παρουσία του κόσμου στην προπόνηση!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Nettavisen Sport»:

"Δεν γνωρίζω όλη την ιστορία, όμως ξέρω ότι οι οπαδοί δεν ήταν χαρούμενοι με όσα έκανε και όσα κάνει ο ιδιοκτήτης για το σύλλογο. Επίσης δεν είχαμε πετύχει και κάτι ιδιαίτερο με τα αποτελέσματα. Κάναμε κάποια καλά ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη δεύτερη θέση, όμως αποτύχαμε. Σε κάποια παιχνίδια οι φίλαθλοι ήταν εκεί και είχαμε πάνω από 30.000 κόσμο, όμως είναι μια περίεργη κατάσταση.

Βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι με τον ιδιοκτήτη και δεν έρχονται όλοι στα παιχνίδια. Όταν πρωτοπήγα, όλοι μιλούσαν άσχημα για τον ιδιοκτήτη. Στην Ελλάδα αισθάνεσαι την πίεση. Ο κόσμος έρχεται στην προπόνηση για να ζητήσει εξηγήσεις όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα και τα… ακούς. Κάναμε κακή εκκίνηση στη σεζόν και μας έκαναν να το καταλάβουμε. Μου άρεσε λίγο. Το είχα συνηθίσει από την Κύπρο, ωστόσο στην Ελλάδα ήταν σε άλλο επίπεδο.

Στη Νορβηγία δεν αισθάνεσαι ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο πολύ, όπως εδώ. Σε αντίθεση με τη Νορβηγία, εδώ έρχονται στην προπόνηση και πρέπει να καθίσεις και να τους ακούσεις. Περίπου 20-30 άτομα βρίσκονται μπροστά σου και λένε αυτό που πιστεύουν, ώστε να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Αυτό έγινε και σε μας. Δεν μας άξιζε το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν και μετά έζησα αυτή την εμπειρία."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.