Τριφυλλάρα είσαι... φάουλ!

Ανεξαρτήτως του αν ο Νίκος Παππάς έπρεπε να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός υπέπεσε σε μεγάλο... φάουλ και έδειξε μεγάλη ασέβεια σε έναν παίκτη που βρίσκεται στον σύλλογο 7 χρόνια!


Μια από τις ειδήσεις της χτεσινής Συνέντευξης Τύπου της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν η αποχώρηση του Νίκου Παππά. Σωστή ή λάθος, δεν έχει τόση σημασία. Εξάλλου ο καθένας έχει την δική του άποψη επί του θέματος και δεν νομίζω ότι πρόκειται να την αλλάξει. Το θέμα όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο επήλθε το «διαζύγιο» με τον Έλληνα γκαρντ.

Εφόσον δεν υπολογίζεις έναν παίκτη, τότε τον ενημερώνεις και τον καλείς να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με βάση το ρεπορτάζ όμως, ο Παππάς δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για το γεγονός πως δεν υπολογίζεται. Για την ακρίβεια, είχε μείνει στην συμφωνία που -σχεδόν- είχε οριστικοποιηθεί, με τον ίδιο να μένει στην ομάδα με μεγάλη μείωση στις απολαβές του.

Αν λοιπόν δεν πρόκειται για fake news -σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε η ΚΑΕ να τα είχε διαψεύσει απ'την πρώτη στιγμή-, ο Παππάς έμαθε για την αποχώρησή του από την Συνέντευξη. Κάτι που δεν είναι απλά άκομψο, είναι ασέβεια. Και μάλιστα μεγάλη. Σε οποιονδήποτε αθλητή, πόσο μάλλον σε κάποιον που αγαπάει την ομάδα, είναι Παναθηναϊκός μέχρι το... κόκκαλο και βρίσκεται 7 χρόνια στον σύλλογο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.