Τα E-Sports... ανθίζουν και για τη νέα σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα E-Sports και την επόμενη σεζόν, με το πλάνο να περιλαμβάνει... τίτλους παντού!


Πρώτα απ'όλα, οι υπεύθυνοι του τμήματος θα παραμείνουν οι ίδιοι, με τους Γισγάκη και Γύλαρη να βρίσκονται στην «κεφαλή» και να οργανώνουν τα πάντα. Όσον αφορά τις ομάδες, τόσο στο FIFA όσο και στο NBA2K αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και να φέρουν τίτλους.

Σκοπός του Ιωάννη Γισγάκη είναι να διατηρήσει όλους τους παίκτες στην ομάδα FIFA, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την VPG Superleague. Οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν ξανά στην ίδια διοργάνωση, με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ενώ ενδέχεται να λάβουν μέρος και σε άλλες διοργανώσεις.

Όσον αφορά την ομάδα 2Κ, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστεί, μιας και υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Το σίγουρο πάντως είναι πως η ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

Τέλος, δεν θα υπάρξει ομάδα σε κάποιο επιπλέον game την επόμενη σεζόν, μιας και οι «πράσινοι» θέλουν όλες οι ομάδες να πρωταγωνιστούν. Για τον λόγο αυτό, όλο το μπάτζετ θα μοιραστεί ορθολογικά σε FIFA και NBA2K, ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει με αξιώσεις τίτλους!


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.