«Σύλλογος πιο Μεγάλος»

Ξεκίνησε η καμπάνια «Σύλλογος πιο Μεγάλος», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των λεγόμενων «μικρών» τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η καμπάνια με σκοπό την ενίσχυση για πρωταθλητισμό των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού ξεκίνησε!

Ο Παναθηναϊκός ξανά «πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ παντοτινός» είναι το μεγάλο όραμά μας. Όμως, τα οράματα δεν υλοποιούνται, εάν μένουμε αδρανείς ή αδιάφοροι.

Όπως έχουμε προαναγγείλει μέσα από τη σελίδα μας στο facebook «Σύλλογος πιο Μεγάλος», μία ομάδα μελών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αναλαμβάνουμε, ευρισκόμενοι σε πλήρη και καθημερινή συνεννόηση με τη διοίκηση του Ομίλου, μία πρωτοβουλία για την άμεση οικονομική ενίσχυση κάποιων «μικρότερων» τμημάτων του Συλλόγου.

Η πρωτοβουλία μας δεν περιορίζεται, απλώς, στην υλική-χρηματική πτυχή του θέματος. Σκοπός μας είναι, μέσα από σειρά δράσεων, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να βαδίσουμε πάνω στη νοοτροπία των ιδρυτών και πρωτεργατών του Παναθηναϊκού μας: όλοι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι στο Σύλλογο, αρκεί να κινητοποιούμαστε!

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πρωτοβουλία αυτή θα διατεθούν με τρόπο τον οποίο έχουμε περιγράψει στη σελίδα μας στο facebook «Σύλλογος πιο Μεγάλος». Στο πλαίσιο της πλήρους διαφάνειας, τονίζουμε εξ αρχής ότι ο λογαριασμός κατάθεσης ( ΙΒΑΝ: GR09 0140 3440 3440 0200 2002 597 , SWIFT CODE: CRBAGRAA - Alpha Bank) είναι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Ο δικαιούχος είναι ο Σύλλογος και μόνο. Συνεπώς, το ποσό κάθε κατάθεσης μπαίνει αυτόματα στο ταμείο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Όμως, παρακαλούμε θερμά όλους τους φίλους για δύο πράγματα: α) σε κάθε κατάθεση να βάζετε απαραιτήτως την αιτιολογία «1908» και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας,
β) αφού, κάνατε κατάθεση, να μας ενημερώνετε είτε στο Inbox της σελίδας μας στο facebook είτε με e-mail στο syllogospiomegalos@gmail.com .

Η καμπάνια θα συνεχίζεται στη διάρκεια όλης της χρονιάς και θα εμπλουτίζεται με ιδέες και δράσεις. Τα χρήματα, όμως, θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται χωρίς καθυστέρηση για το κλείσιμο συμφωνιών με αθλητές τμημάτων, που έχουμε ήδη ανακοινώσει (στίβος, ποδηλασία, ξιφασκία, επιτραπέζια αντισφαίριση και τοξοβολία). Ο τελικός αριθμός των τμημάτων, μικρότερος ή μεγαλύτερος, θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με την πορεία του εγχειρήματος.

Στόχος μας –πάντα σε συνεννόηση με τη διοίκηση, τους εφόρους και τους προπονητές– είναι να κλείσουμε μετεγγραφές αθλητών, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά δίνοντας ώθηση στο Σύλλογο να διεκδικήσει, κυρίως, ομαδικούς τίτλους και να φέρει διακρίσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε από την ημέρα, που δώσαμε το «πρώτο σήμα» της πρωτοβουλίας μας. Το κατά πόσον αυτό το εγχείρημα θα αποδώσει καρπούς και εάν θα καταφέρουμε να το εξελίξουμε σε θεσμό, είναι στο χέρι όλων μας.

Προς όσους –σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία– δεν έχουν τη δυνατότητα οικονομικής συνεισφοράς, θέλουμε να στείλουμε το εξής μήνυμα: σταθείτε δίπλα στο Σύλλογο. Η ηθική στήριξή σας είναι, εξίσου, σημαντική και σας παρακαλούμε θερμά να κοινοποιήσετε/διαδώσετε την πρωτοβουλία μας.
Ευχαριστούμε δημοσίως τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και προσωπικά τους κ.κ. Μαλακατέ, Αντωνιάδη και Κυριζάκη, οι οποίοι αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή με ευρύτητα πνεύματος την αγνή πρωτοβουλία μας.

Ως προς το «πού, πώς και πόσα από τα συγκεντρωθέντα χρήματα» θα διοχετευτούν, ξανατονίζουμε ότι θα υπάρχει πλήρης συνεννόηση με τη διοίκηση, τους εφόρους και τους προπονητές. Έπειτα, η διοίκηση θα αναλαμβάνει το διαδικαστικό κομμάτι (υπογραφές συμβολαίων κλπ.).
Παραμένουμε στη διάθεση όλων για κάθε διευκρίνιση και έτοιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις/ενστάσεις/διαφωνίες σας.

Ξεκινάμε!"Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.