Σλότερ: "Γι'αυτό απέρριψα τον Παναθηναϊκό..."

Ο Μάρκους Σλότερ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους την είχε απορρίψει, με τον υπαίτιο να είναι... ένας προπονητής!


Απόσπασμα από τα όσα είπε στο «EuroSteppin Podcast»:

"Έχω ακούσει πολλές ιστορίες κι υπάρχει ένας προπονητής που προσπαθώ πάντα να αποφύγω. Βασικά, πλέον είναι δύο. Ο ένας έχει τη φήμη πως... βγάζει το λάδι των παικτών του, τους «σκοτώνει». Δεν θέλω να πω ονόματα. Δεν μιλάω για τον Ομπράντοβιτς, εκείνος είναι ένας καλός προπονητής. 

Αυτός που λέω είναι φημισμένος στην Βιτόρια, πήρε τίτλους εκεί. Είναι ακόμα στην Ισπανία. Αλήθεια, δεν θυμάμαι το όνομά του. Θυμάμαι ότι είχε πάει στον Παναθηναϊκό μία περίοδο και είχα πρόταση από την ομάδα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «θέλω να έρθεις, να βοηθήσεις την ομάδα». Του είπα πως εκτιμώ την πρότασή του, ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να έρθω. Δεν υπήρχε περίπτωση. 

Την προηγούμενη χρονιά πήγαν κάποιοι ψηλοί και τραυματίστηκαν, από τις ασκήσεις και τα σκαλιά που ανέβαιναν στο γήπεδο. Είχαν τρίωρες προπονήσεις, τρεις προπονήσεις την μέρα. Όλοι αυτό μου είπαν, πως δεν θέλω να παίξω μαζί του. Ήθελα να τον αποφύγω. Ήταν καλός προπονητής, αλλά όχι για εμένα."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.