Σημαντική ενίσχυση Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος προχωράει σε μια παντελώς απρόβλεπτη αλλά σημαντικότατη κίνηση, ενισχύοντας τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με προσωπική χορηγία και σταδιακή επιστροφή στην Λεωφόρο!


Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει επαναδραστηριοποιηθεί στα παναθηναϊκά δρώμενα και όπως αποκάλυψε το «sdna» ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δύο κινήσεις άκρως ουσιαστικές και σημαντικές.

Αφενός θα κάνει προσωπική χορηγία στον Ερασιτέχνη, προσφέροντας εξαψήφιο ποσό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ θα επινοικιάσει και το γήπεδο της Λεωφόρου, ώστε αρχικά να αγωνίζεται εκεί η ομάδα Νέων και να κάνει και 4 προπονήσεις την εβδομάδα. Φαντάζει βέβαια δεδομένα πως η κίνηση αυτή αποτελεί... προάγγελο της επιστροφής της αντρικής ομάδας στην ιστορική της έδρα, που είναι πολύ πιθανό να συμβεί την σεζόν 2021-22.

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την «μάνα του λόχου» λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες, την στιγμή που και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μέχρι στιγμής άκρως θετική και γεμίζει αισιοδοξία για το «αύριο» του συλλόγου!


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.