Πρόταση Αλαφούζου σε Πολιτεία για νέα Λεωφόρο!

Ανατροπή δεδομένων στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στην Πολιτεία νέα Λεωφόρο 22.000 θέσεων και καινούριες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη!


Την στιγμή που όλος ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς... Βοτανικού, το «sdna» αποκαλύπτει πως ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε πρόταση στην Πολιτεία για ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του τριφυλλιού!

Το πλάνο του περιλαμβάνει γήπεδο 22.000 θέσεων, με την προσθήκη εξεδρών στις οδούς Τσόχα και Αλεξάνδρας, βελτιωτικά έργα με νέους προβολείς, σκέπαστρα, καθίσματα, σουίτες, δημοσιογραφικά, πολυχώρο, εστιατόρια και μουσεία. Επιπλέον, βελτίωση και αλλαγές σε όλες τις αίθουσες του Ερασιτέχνη, στον «Τάφο του Ινδού» και ανάπλαση του κολυμβητηρίου κάτω από την Θύρα 14!

Από οικονομικής απόψεως, θα αξιοποιηθεί το κονδύλι των 7 εκ. της Περιφέρειας από το 2014, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα μπορούν να βρεθούν από ίδια κεφάλαια ή/και επιπλέον χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν προβλέπεται τίποτα για γήπεδο μπάσκετ, καθώς επίσης και ότι ο Παναθηναϊκός δεν απορρίπτει την προοπτική της Διπλής Ανάπλασης. Απλώς πλέον υπάρχει μια ρεαλιστική και συγκεκριμένη εναλλακτική, η οποία μπορεί να προχωρήσει εφόσον το τελικό πλάνο του δημάρχου Αθηναίων δεν καλύπτει τα «θέλω» του συλλόγου!

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κώστα Μπακογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν αυτή την προοπτική, με τις εξελίξεις να αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.