«Προφορική συμφωνία με Μάντζαρη, stand-by ο παίκτης!»

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε επαφές με την πλευρά του Μάντζαρη, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και προφορική συμφωνία με τον παίκτη ο οποίος παραμένει «stand-by» για το τριφύλλι!


Όπως αποκάλυψε το «Όλα Πράσινα», οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης συναντήθηκαν με τον Έλληνα γκαρντ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Μάντζαρης επιθυμεί... διακαώς την επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο και μέσω του Παναθηναϊκού μπορεί να επιστρέψει σ'αυτό, επομένως είναι απόλυτα θετικός σε μια τέτοια εξέλιξη.

Το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία θα ενεργοποιηθεί ανάλογα με τις αποφάσεις του Γιώργου Βόβορα. Αν ο Καλαϊτζάκης δοθεί εκ νέου δανεικός και το τριφύλλι δεν πάει σε έξτρα λύση ξένου για την περιφέρεια, τότε ο παίκτης θα φορέσει τα πράσινα.

Αν όμως μετά τους Νέντοβιτς, Φόστερ και Σαντ-Ρος γίνει προσθήκη κι άλλου ξένου στην περιφέρεια, ή αν ο προπονητής της ομάδας αποφασίσει να «επενδύσει» στον Καλαϊτζάκη και να του δώσει σημαντικό ρόλο, τότε η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.