Προφορική συμφωνία με Λαπροβίτολα!

Σε προφορική συμφωνία με τον Νίκολας Λαπροβίτολα φαίνεται πως έχει έρθει ο Παναθηναϊκός και το μόνο που μένει για να φορέσει τα πράσινα ο παίκτης είναι να αποδεσμευτεί απ'την Ρεάλ!


Ο Αργεντινός γκαρντ είναι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού απ'την στιγμή που ο Μπράουν έχει αργήσει να δώσει απάντηση στην πρόταση που έχει και σύμφωνα με το «sport24» οι «πράσινοι» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη!

Αυτό που μένει λοιπόν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή είναι να μείνει ο παίκτης ελεύθερος, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο προς το παρόν. Ο Λαπροβίτολα αξιώνει αποζημίωση από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως «ποντάρει» στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον παίκτη ομάδες της Euroleague ώστε να μην του προσφέρει χρήματα.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της ισπανικής ομάδας δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και μένει να δούμε αν ο Λαπροβίτολα θα μείνει τελικά ελεύθερος, ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με το τριφύλλι και να φορέσει την πράσινη φανέλα.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.