Πανταλέων: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι μια μεγάλη κι αγαπημένη οικογένεια!"

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε για το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου, ο οποίος πρέπει να αναλάβει ακόμα πιο ενεργό ρόλο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν το πρωτάθλημα αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του: "Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία το να κατακτάς το πρωτάθλημα. Έχω πάρει κι άλλα πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό, αλλά νομίζω ότι αυτή η διακύμανση στην δυναμική της ομάδας, δηλαδή πριν από 2 χρόνια να παίζουμε την κατηγορία και μετά από 2 χρόνια ακριβώς να είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος, είναι κάτι το συγκλονιστικό. Να το ζεις από μέσα, να ζεις όλα αυτά τα συναισθήματα που περάσαμε τα τελευταία χρόνια. Αλλά είχε ένα πολύ ωραίο τέλος αυτή η ιστορία, τέλος όσον αφορά την φετινή χρονιά. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία του Συλλόγου και ελπίζω να συνεχιστεί κι αυτή η οικογενειακή ατμόσφαιρα, δηλαδή όσα κι αν έχεις ζήσει με την φανέλα του Παναθηναϊκού νιώθεις πραγματικά δέος να δίνεις το χέρι σου στον Δημήτρη Σαραβάκο. Για μένα που αγαπάω τόσο πολύ τον Σύλλογο, αυτές οι στιγμές είναι ισάξιες με πρωταθλήματα και με τίτλους."

Για την ανάγκη να στηρίξει ο κόσμος ώστε να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική και οικογένεια: "Όπως είπα, το κλίμα το οικογενειακό είναι ευρύτερο, δεν αφορά μόνο τους προπονητές, τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι μια μεγάλη και μια αγαπημένη οικογένεια και φυσικά αυτό συμπεριλαμβάνει και τον κόσμο. Δεν μπορεί να λείπει ο κόσμος από την εξίσωση του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι το έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος. Ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, αλλά έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να έχει πιο ενεργό ρόλο στα δρώμενα του Συλλόγου. Ευελπιστώ ότι θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.