Πανταλέων όπως... Διαμαντίδης!

Είναι δύο εμβληματικοί αρχηγοί του Παναθηναϊκού, «σημαίες» στο τμήμα τους. Ωστόσο, η χτεσινή κίνηση του Πανταλέων στην απονομή, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι πρεσβεύουν τα ιδανικά του τριφυλλιού!


3 Μαΐου 2009: Ο Παναθηναϊκός κατακτά το 5ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται να σηκώσει το τρόπαιο στον αέρα. Και φώναξε δίπλα του τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, την έτερη... σημαία του μπασκετικού Παναθηναϊκού!


8 Μαΐου 2011: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ για 6η φορά στην ιστορία του. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος να σηκώσει το τρόπαιο και φωνάζει τους Κώστα Τσαρτσαρή και Μάικ Μπατίστ. Οι τρεις τους, σήκωσαν μαζί το τρόπαιο στον αέρα.


12 Ιουλίου 2020: Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού βόλλεϋ μετά από 14 χρόνια. Ο Πανταλέων έχει φάει... όλη του την ζωή στο τριφύλλι, έχοντας ζήσει τα προηγούμενα χρόνια πλέι-άουτ και «τελικούς» παραμονής. Χτες, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος. Και ήρθε η ώρα να σηκώσει το τρόπαιο. Και φώναξε μαζί του τους Δημήτρη Ανδρεόπουλο και Ρούλη Αγραπιδάκη. Δύο ακόμα εμβληματικές φιγούρες της ομάδας, που επίσης έχουν φάει την ζωή τους στον Παναθηναϊκό. Οι τρεις τους, σήκωσαν μαζί το τρόπαιο στον αέρα.


Μάλλον τα λόγια είναι περιττά...


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.