«Όλοι μαζί να οδηγήσουμε όλα τα τμήματα στην κορυφή!»

Η Θύρα 13 Κύπρου κάλεσε όλους τους Παναθηναϊκούς του νησιού -και όχι μόνο- να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους στον Ερασιτέχνη, ώστε να οδηγήσουν όλα τα τμήματα στην κορυφή!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Εδώ στην Κύπρο, ανέκαθεν και εσαεί, έστω και 925 χιλιόμετρα μακριά από το Τριφύλλι, η καρδιά του Παναθηναϊκού μας χτυπάει ασταμάτητα, δυνατά και πράσινα!! Και η καρδιά αυτή έχει 5 μεγάλες φλέβες οι οποίες εκτείνονται στις 5 ελεύθερες πόλεις του νησιού, όπου και υπάρχουν στεγασμένοι σύνδεσμοι της Θύρας 13!! Και είμαστε εδώ για να θυμίζουμε σε όλους πως το νησί ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ΛΕΩΦΟΡΟΣ!!!

Αυτοσκοπός μας λοιπόν, από τότε που ιδρυθήκαμε είναι να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε ο Παναθηναϊκός μας να είναι κάθε χρόνο κυρίαρχος, ανταγωνιστικος και πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα… Όπως ακριβώς το λέει και ο Ύμνος του Συλλόγου! Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. είναι πρώτιστα ο ερασιτέχνης, η μάνα του λόχου! Δηλαδή η ποδηλασία, η πάλη, η άρση βαρών, ο στίβος, η πυγμαχία και κάθε τμήμα ξεχωριστά!!
Έφτασε λοιπόν μάγκες η στιγμή που όλοι μαζί σαν μια γροθιά, οπαδοί και φίλαθλοι της Παναθηναϊκής Ιδέας, θα πρέπει να βοηθήσουμε εμπράκτως τον Σύλλογο…!

Κάνουμε ΕΓΓΡΑΦΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

Καλούμε λοιπόν τον κάθε Παναθηναϊκό του νησιού στους συνδέσμους μας, να τα πούμε και όλοι μαζί να οδηγήσουμε όλα τα τμήματα του Συλλόγου εκεί που αρμόζει στην ιστορία μας…
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!"Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.