Νέος πρόεδρος ο Μαλακατές!

Ο Τάκης Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ σας παρουσιάζει όσα έγιναν στην σημερινή Γενική Συνέλευση της «μάνας του λόχου». Η υποψηφιότητα που αποσύρθηκε, οι ερωτήσεις και το γενικότερο κλίμα.


Η διαδικασία ξεκίνησε με ανάγνωση της ανακοίνωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην Γενική Συνέλευση. Κατά την διάρκεια της ανάγνωσή της μάλιστα υπήρξε αποδοκιμασία από τον κόσμο, στο κομμάτι που αναφέρεται στην Θύρα 13. Κατόπιν, ο Στέφανος Αυγουλέας έκανε τον απολογισμό όλων των τμημάτων της «μάνας του λόχου», αναφέροντάς τα με αλφαβητική σειρά.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός, τον οποίον έκανε ο νέος πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος. Η έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης έγινε ομόφωνα, χωρίς καμία αντίρρηση. Στην συνέχεια εξελέγησαν δια βοής τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών.

Πριν πάρει τον λόγο ο Τάκης Μαλακατές, υπήρξε μια έκτακτη υποψηφιότητα από τον Φοίβο Μορίδη, που προσφέρθηκε να δώσει στον σύλλογο 200.000€ (100.000€ με προσωπική κατάθεση και άλλα τόσα με χορηγίες από την εταιρία του). Η τοποθέτησή του αυτή πάντως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από τον κόσμο όσο και από τον Ηλία Μιχαλαριά, με αποτέλεσμα τελικά να αποσύρει την υποψηφιότητά του και τελικά να... φυγαδευτεί για να φύγει από την Λεωφόρο!


Ο Τάκης Μαλακατές τόνισε πως εφόσον εκλεγεί, αυτός και το ΔΣ του θα αποτελέσουν θεματοφύλακες της περιουσίας του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας πως η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις του τριφυλλιού. Παράλληλα, επεσήμανε πως η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί, αφού πρώτα ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τα κλειδιά όλων των νέων εγκαταστάσεων στον Βοτανικό, ενώ κάλεσε όλο τον κόσμο να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη.

Ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις προς τον Μαλακατέ, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στο πρόσωπο του Ακριτίδη, ο οποίος βρίσκεται στον συνδυασμό αλλά είναι και άνθρωπος του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στην αδυναμία του τμήματος πόλο να πάει στην Χίο για τον αγώνα με την τοπική ομάδα. Παράλληλα, υπήρξε ερώτηση για το εναλλακτικό πλάνο του γηπεδικού, εφόσον δεν προχωρήσει ο Βοτανικός.

Πάντως δεν υπήρξε κάποια άλλη υποψηφιότητα, αφού το δεύτερο ψηφοδέλτιο που αναμενόταν να θέσει υποψηφιότητα αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή. Έτσι, η ψηφοφορία ήταν... τυπική διαδικασία, με τον συνδυασμό του Τάκη Μαλακατέ να είναι και ο μοναδικός υποψήφιος.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.