«Κάνε τα «μικρά» τμήματα ξανά μεγάλα!»

Λεπτομέρειες σχετικά με την πρωτοβουλία ενίσχυσης κάποιων ατομικών τμημάτων του τριφυλλιού ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τίτλους έδωσε στην δημοσιότητα ο ιστορικός και συγγραφέας του Παναθηναϊκού, Αριστοτέλης Μπενόγλου!


Αναλυτικά η σχετική του ανάρτηση στο facebook:

"Κάνε τα «μικρά» τμήματα ξανά μεγάλα!

Ένας κυριαρχικός, πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ Παναθηναϊκός είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι. Συγκεκριμένα, απέχει ελάχιστα... ευρώ!

Τα ερασιτεχνικά τμήματα είναι η ραχοκοκαλιά του Παναθηναϊκού και, παράλληλα, ό,τι πιο κοντινό στο σύλλογο που οραματίστηκαν οι «πατέρες» και οι «πατριάρχες» του. Το Τριφύλλι, σωματείο ανέκαθεν παναθλητικό, είχε αποκλίνει αρκετά από τον προορισμό του. Το πιο όμορφο σενάριο της ελληνικής αθλητικής ιστορίας είχε δράση, αγωνία, περιπέτεια, μεγάλο καστ, αλλά δεν είχε τίτλο. Ή μάλλον... τίτλους!

Ήταν μια σκέψη που τριγύριζε μήνες στο μυαλό μας. Να οργανώσουμε, αξιοποιώντας τις γνωριμίες μας, διαδικτυακές και μη, με ανθρώπους οι οποίοι μοιράζονται το κοινό μας πάθος και που νιώθουν την ίδια με εμάς, «ένοχη» αγάπη για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, μια καμπάνια με ξεκάθαρο σκοπό και προσανατολισμό: την κατάκτηση τίτλων.

Έπειτα από συνεννόηση με τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού, ευρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία με εφόρους και προπονητές του συλλόγου και γνωρίζοντας πια τις ανάγκες και την προοπτική κάθε τμήματος, έχουμε αρχικά τη διάθεση να στηρίξουμε πέντε «πράσινα» ατομικά αθλήματα -αλλά ο τελικός αριθμός θα οριστικοποιηθεί στην πορεία-, θεωρώντας ότι η οικονομική μετάγγιση όσων αποφασίσουν να συνδράμουν σε αυτά μπορεί να αποφέρει άμεσα αποτελέσματα σε ατομικές και -κυρίως- ομαδικές διακρίσεις στα εν λόγω τμήματα. Πρόκειται για το στίβο, την ποδηλασία, την επιτραπέζια αντισφαίριση, την ξιφασκία και την τοξοβολία.

Έχοντας μια πρώτη, ανεπίσημη εικόνα σχετικά με το ποσό που πρόκειται να συγκεντρωθεί και με δεδομένο ότι εντός των προσεχών ημερών, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την προσπάθεια, μέσω της δημοσιοποίησης αριθμού λογαριασμού (με ειδική αιτιολογία, ώστε να ξεχωρίζουν τα ποσά που προορίζονται για τη δική μας καμπάνια και με διαφανή τρόπο που θα εξηγήσουμε πολύ σύντομα), επιχειρήσαμε -πάντα υπό την έγκριση του κ. Μαλακατέ και του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου- να ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις με καταξιωμένους αθλητές, οι οποίοι μπορούν να προσδώσουν αίγλη στο σύλλογο και να διεκδικήσουν με το «καλημέρα» τίτλους για λογαριασμό του μεγαλύτερου σωματείου της χώρας.
Κάποιοι εξ αυτών είναι πρωταθλητές Ελλάδας στα αγωνίσματά τους, μέλη εθνικών ομάδων και με σημαντικές διεθνείς επιτυχίες.

Όποιοι επιθυμείτε να συνδράμετε στο εγχείρημα αυτό, με σκοπό να βάλουμε ξανά σε τροχιά τίτλων τον Σύλλογο Μεγάλο, επικοινωνήστε με μήνυμα στα inbox των Georgios Koutsoumpos ή Αριστοτέλης Μπενόγλου στο facebook. Σας παρακαλούμε, όσοι σκοπεύετε να ανταποκριθείτε θετικά στην κίνηση, να έρθετε σε επικοινωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο ή όσο το δυνατόν συντομότερο. Έτσι, θα έχουμε μια πρώτη εικόνα της δυναμικής της όλης προσπάθειας, ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να μπορούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και να θέσουμε πιο σαφείς στόχους για κάθε τμήμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση/πρόταση/διαφωνία. Θα παρακαλούσαμε, όποιος δεν μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά -απολύτως κατανοητό, ιδίως τις εποχές που διανύουμε- να κοινοποιήσει έστω την ανάρτηση αυτή στον τοίχο του, καθώς και την επίσημη πλέον ανακοίνωση, όταν εκείνη δημοσιευτεί. Σας ευχαριστούμε θερμά!"Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.