Γιάκομπσεν: "Για όλους αυτούς τους λόγους παραμένω στην ομάδα!"

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει στο τριφύλλι αποκάλυψε ο Άξελ Γιάκομπσεν, που τόνισε πως έχει παθιαστεί με τον σύλλογο και παρακολουθεί όλα τα τμήματά του!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

"Θα συνεχίσω και τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου που αυτή είναι ο Παναθηναϊκός! Θέλω να μείνω στον Σύλλογο που τον αισθάνομαι σαν οικογένεια μου και να δώσουμε μια συνέχεια με όλη την ομάδα στους τίτλους που κατακτήσαμε φέτος. Στην ομάδα έχουμε μια εξαιρετική χημεία τα τελευταία δύο χρόνια που έχει χτιστεί ανάμεσα στους παίκτες και όλο το προπονητικό τιμ και αυτό φέρνει σημαντικές επιτυχίες.

Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζομαι. Είναι η έννοια μου. Με ενδιαφέρει και παθιάζομαι με τον Σύλλογο και ενδιαφέρομαι για όλα τα αθλήματα του ως φίλαθλος πέραν του βόλεϊ. Για αυτό τον λόγο και πηγαίνω και παρακολουθώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, μπάσκετ με αμαξίδιο... οτιδήποτε έχει τριφύλλι με γοητεύει.

Για όλους αυτούς τους λόγους και φυσικά τη διοίκηση, τον προπονητή , τους συμπαίκτες μου  και τους οπαδούς μας παραμένω για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.