Ινσούα: "Γεια σου Πανάθα μου, μακάρι να ξαναβρεθούμε!"

Με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο, γεμάτο συναισθήματα, ο Εμάνουελ Ινσούα αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό κι ευχήθηκε μια μέρα να ξανασμίξει ο δρόμος του με το τριφύλλι!


"Σήμερα πρέπει να φύγω από το κλαμπ που ήταν το σπίτι μου για 3 χρόνια. Δεν έχω λόγια, πάντα προσπαθούσα να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Έφτασα σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί ο Παναθηναϊκός καθημερινά επιστρέφει σε αυτό που είναι πραγματικά, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Χάρη σε όλη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω εδώ, με αντιμετώπιζαν πάντα με σεβασμό και ως οικογένεια.

Χάρη σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς που ήταν πάντα για να δώσουν τα καλύτερα για την ομάδα και πάνω απ’ όλα τους υπάλληλους που κάνουν τη σκληρή δουλειά για την αγάπη του συλλόγου. Θυμάμαι ένα προς ένα! Τέλος ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την αγάπη που έλαβα από εσάς εδώ, δεν την είχα πουθενά αλλού, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ!" ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του στο twitter, ενώ πρέπει να του πιστωθεί η πολύ καλή του προσπάθεια να το συντάξει στα ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.