Γκονζάλες: "Κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Παναθηναϊκό!"

Ο Έκι Γκονζάλες εξέφρασε ξανά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μάλιστα πως υπό μια προϋπόθεση θα δεχόταν οποιαδήποτε πρόταση για συνεργασία με τον σύλλογο!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις οικονομικές διαφορές και την πρόταση για το πόστο του σκάουτ: "Όντως υπήρχαν κάποιες οικονομικές διαφορές με την προηγούμενη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά είναι ήδη σε ρύθμιση. Υπήρξε πρόταση, αλλά δεν προχώρησε. Εγώ βρίσκομαι στο Ροζάριο με την οικογένειά μου. Ασχέτως των οικονομικών ζητημάτων εγώ και ο Παναθηναϊκός πάμε μαζί. Πάντα θα θυμάμαι τον Παναθηναϊκό με αγάπη."

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες μνήμες που έχει από το τριφύλλι: "Σίγουρα η κατάκτηση του νταμπλ και το ματς κόντρα στην Άρσεναλ ήταν οι δύο πιο δυνατές στιγμές που έχω κρατήσει από τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό. Βέβαια υπήρχαν και άλλες άσχημες στιγμές, οι οποίες υπάρχουν ούτως ή άλλως στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Ένας τραυματισμός, μια διαφωνία με τη διοίκηση, αλλά αυτά ξεπερνιούνται. Το ζήτημα είναι τι κρατάει ο κάθε άνθρωπος."

Για το αν θα το σκεφτόταν σε μία ενδεχόμενη πρόταση του Παναθηναϊκού: "Αν ήταν να μείνω στο Ροζάριο, τότε ναι. Έχω πάρει την απόφαση να μείνω στο Ροζάριο με την οικογένειά μου, αλλά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Παναθηναϊκό. Απλά αυτή η απόφαση είναι προσωπική και δεν μπορώ να φύγω."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.