Γισγάκης: "Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!"

Ο υπεύθυνος του τμήματος E-Sports του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Γισγάκης, στέλνει μέσω του ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ μήνυμα τίτλων αλλά και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο!


Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Θέλω το τμήμα να πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια. Στήσαμε ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο, η ομάδα FIFA είναι πάρα πολύ δυνατή. Με σούπερ παίκτες, φανταστικές μονάδες! Και θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο, τεράστιο «ευχαριστώ» στον κύριο Γιαννακόπουλο. Και θέλουμε να κρατήσουμε την σημαία ψηλά για τον κύριο Γιαννακόπουλο!

Έχει κάνει ό,τι μπορεί ο άνθρωπος για να ξεχρεώσει τον Παναθηναϊκό, για να μπορούμε να ελπίζουμε ξανά σε τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Και καταφέραμε αυτόν τον άνθρωπο, με την συμπεριφορά μας και την αχαριστία μας, να τον διώξουμε από κοντά μας και να μην ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο. Θέλω πραγματικά να βγει αυτό προς τα έξω, ότι ο κύριος στόχος μου είναι να φέρω τίτλους στον Παναθηναϊκό και να ευχαριστήσω με αυτό τον τρόπο τον πρόεδρό μας, τον κύριο Γιαννακόπουλο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.