Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για τις εκλογές ο Μαλακατές!

Ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη αναμένεται να κατεβάσει ο Τάκης Μαλακατές, με τον Παναθηναϊκό να γλιτώνει έτσι το Πρωτοδικείο!


Όπως αποκάλυψε το «sdna», ο Τάκης Μαλακατές έχει πάρει την απόφαση να κατέβει ως επικεφαλής ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ερασιτέχνη, την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχει και δεν φαινόταν κάποια άλλη υποψηφιότητα στον ορίζοντα.

Πρόκειται για έναν παράγοντα ο οποίος ασχολείται αρκετά χρόνια με τα ερασιτεχνικά τμήματα του τριφυλλιού, ενώ η οικογένειά του βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό εδώ και σχεδόν 70 χρόνια.

Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και υπάρξει πράγματι ψηφοδέλτιο, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Πάντως, δίχως το... πορτοφόλι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αφού θα πρέπει να στελεχωθούν ανταγωνιστικές ομάδες σε όλα τα ομαδικά τμήματα, να συνεχιστεί η καλή δουλειά στα ατομικά αλλά και να παρθεί μια απόφαση όσον αφορά το Γηπεδικό, μετά και την πρόταση που θα ανακοινώσει μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.