Ελπίζει σε παραμονή Ανουάρ!

Μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο ο Ανουάρ να παραμείνει στο τριφύλλι και την επόμενη σεζόν, με τον Τσάβι Ρόκα να κάνει προσπάθειες έχοντας ρεαλιστικές πιθανότητες!


Ο Μαροκινός χαφ έχει ταιριάξει πάρα πολύ στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μια εγγύηση στον χώρο της μεσαίας γραμμής στα ματς που έχει αγωνιστεί. Παρ'ότι λοιπόν ο δανεισμός του ολοκληρώνεται μετά το τέλος των πλέι-οφ, ο Τσάβι Ρόκα θα ήθελε πάρα πολύ να τον κρατήσει στο τριφύλλι.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ και τους έχει ζητήσει, εφόσον ο Ανουάρ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα τους την επόμενη σεζόν, να επιστρέψει στην Αθήνα ως δανεικός. Εξάλλου η περίπτωση του 25χρονου χαφ αποτελεί και την εξαίρεση στην γενική πολιτική του τριφυλλιού για την νέα σεζόν, η οποία δεν θέλει παίκτες δανεικούς.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα κάνει την προσπάθειά του για να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ του, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο.


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.