Δώνης: "Είμαι περήφανος, εις το επανιδείν!"

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την υπερηφάνεια του που προπόνησε την τελευταία διετία τον Παναθηναϊκό αλλά και την... πικρία του που αποχωρεί από τον σύλλογο!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Περάσαν δύο χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρώτα απ’ όλα είμαι περήφανος που δύο χρόνια ήμουν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάποιος μπορεί να στέκεται στο πως είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο εγώ στέκομαι στο πως ήταν η ομάδα. Με -6 βαθμούς, στα παιδιά έπεσε ένα βάρος που έπρεπε να ανταποκριθούν στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν.

Αν το συγκρίνει κάποιος με την ιστορία μας θα δει ότι είναι λίγο αλλά αντίθετα είναι πολύ μεγάλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήθελα να αναγεννήσω την ομάδα μέσα από τις στάχτες της. Εγώ και το επιτελείο μου δουλέψαμε πολλές ώρες. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως θα έπρεπε να διατηρηθεί αυτή η ομάδα δυστυχώς ο τεχνικός διευθυντής και ο μεγαλομέτοχος είχαν άλλα σχέδια. Δεν είναι το τέλος ούτε η αρχή του τέλους, ίσως είναι το τέλος της αρχής. Εις το επανιδείν!"


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.