«Δράστε ή σκάστε, οι εγγραφές στον σύνδεσμο θα μετατρέπονται σε εγγραφές στον Ερασιτέχνη!»

Η Θύρα 13 Πατησίων ανακοίνωσε πως όλες οι εγγραφές που θα γίνονται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές στον Ερασιτέχνη, καλώντας όλο τον κόσμο του συλλόγου να δράσει!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η προσφορά μας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ειδικότερα στον ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Οι μέρες που βιώνει ο Σύλλογος μας είναι κρίσιμες κι ακόμα πιο κρίσιμες είναι αυτές που θα έρθουν. Ανακοινώνουμε λοιπόν στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πως οι εγγραφές του συνδέσμου μας, μέχρι το τέλος καλοκαιριού, μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών του ερασιτέχνη Π.Α.Ο. 

Τον Σεπτέμβριο όπως ανακοινώθηκε απο τη νέα διοίκηση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση με θέμα και το γηπεδικό! Καναπεδάκηδες οπαδοί του πληκτρολογίου και των social media, ΔΡΑΣΤΕ ή ΣΚΑΣΤΕ.! Χορτάσαμε απο τα λόγια και την κριτική όλων. Ο Σύλλογος χρειάζεται πράξεις και στήριξη στα γήπεδα που αγωνίζονται τα τμήματα του. Για την εγγραφή στον ερασιτέχνη λοιπόν χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας και μια αίτηση που συμπληρώνεται στον σύνδεσμο.

ΥΓ1. ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

ΥΓ2. ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13"


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.