Χατζηγιοβάνης: "Όλο το τιμ μας βοήθησε να φτάσουμε σ'αυτό το σημείο!"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σχολίασε το πόσο «γεμάτη» ήταν για τον ίδιο η φετινή σεζόν και στάθηκε στην βοήθεια που έλαβε όλη η ομάδα από τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τα δύο χρόνια συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη, που ολοκληρώνεται: "Ευχαρίστησα όλο το προπονητικό τιμ, γιατί δύο χρόνια τώρα, ο καθένας ξεχωριστά, έχει βοηθήσει εμένα και την ομάδα, να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε."

Για το αν δέθηκαν παραπάνω με τον Δώνη, κυρίως οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές: "Είχαμε καλή σχέση και με τον προπονητή και με όλο το τιμ. Δε θέλω να την πω φιλική, αλλά ήμασταν πολύ καλά όλοι."

Για τον απολογισμό μιας περίεργης σεζόν: "Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος. Ήταν όμως και ταυτόχρονα μια γεμάτη χρονιά για μένα. Είχα πολλά παιχνίδια ως βασικός. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Είμαι υγιής και κοιτάμε του χρόνου, η ομάδα να είναι πιο ψηλά."

Για το φινάλε της σεζόν και αν το περίμενε καλύτερο για τον Παναθηναϊκό: "Τα δώσαμε όλα, τελείωσε με νίκη η χρόνια και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό. Είχαμε πολλά χρόνια να βγούμε τέταρτοι, δε λέω ότι είναι κάτι, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό πάντα. Είχε όμως τρία χρόνια να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Οπότε ανεβαίνει σιγά-σιγά."

Για το νέο προπονητή και αν υπάρχει περιέργεια: "Σίγουρα υπάρχει, για να δεις πως δουλεύει, πως παίζει. Πρέπει να διεκδικήσεις ξανά τη θέση σου. Δε θα είναι το ίδιο εύκολο του χρόνου. Με το που γυρίσουμε από την ξεκούραση μας, κοιτάμε να γνωρίσουμε τον νέο προπονητή και να κάνουμε τα πάντα για να είναι η ομάδα ψηλά."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.