Ανουάρ: "Θα επέστρεφα με χαρά!"

Ο Ανουάρ δεν έκρυψε πως πρώτη του επιλογή είναι η Βαγιαδολίδ, όμως τόνισε πως αν δεν βρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχές θα επέστρεφε με χαρά στο τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τα χιλιόμετρα που έτρεξε στα δύο τελευταία ματς και αν αισθάνεται κούραση: "Είδα τα δεδομένα από τον αναλυτή και είναι συνολικά 23.3 χιλιόμετρα. Είναι πολλά, σχεδόν ένας μαραθώνιος. Είναι λογικό το σώμα να κουράζεται, δεν είμαστε μηχανές. Δίπλα μας όμως έχουμε ειδικούς οι οποίοι μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε μία πολύ καλή φυσική κατάσταση."

Για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό ήξερα τι μπορώ να δώσω και πόσο μπορώ να συνεισφέρω. Αυτό που κοίταξα από την αρχή είναι να παίζω όσο περισσότερο γίνεται. Ήθελα να έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι. Στη Βαγιαδολίδ επίσης έπαιζα συχνά, μέχρι που ήρθε ο τραυματισμός και με «φρέναρε».  Ερχόμενος εδώ λοιπόν ήθελα να αποκτήσω λεπτά συμμετοχής και όσο αγωνίζομαι αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου και ελπίζω να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο."

Για την απόδοση των νεαρών του τριφυλλιού: "Οι μικροί όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά κι εγώ τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν έρχονται μόνο για να χαρούν το παιχνίδι, αλλά να δείξουν επίσης τις αρετές τους και το ταλέντο τους. Οι νέοι παίκτες μας, τα δίνουν όλα και βοηθούν ώστε η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε ελλείψεις των τελευταίο καιρό αλλά χάρη σε αυτά τα παιδιά τα πράγματα πήγαν πολύ καλά."

 Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως ακριβώς και στους δύο προηγούμενους αγώνες. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θα μας βάλει δύσκολα. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι ανεβαίνει, αλλά κι εμείς το ίδιο. Τον προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα ήρθαμε ισόπαλοι αλλά θα μπορούσαμε να τον είχαμε κερδίσει. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο καλό τρόπο, η νίκη θα είναι δική μας."

Για μία πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και ήταν μια πολύ μεγάλη απόφαση που κλήθηκα να πάρω πριν από λίγους μήνες. Σήμερα μπορώ να πω ότι εκείνη η απόφαση που πήρα το χειμώνα ήταν πολύ σωστή. Προέρχομαι και ανήκω στη Βαγιαδολίδ, είναι η ομάδα που βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και ο στόχος μου είναι να παίξω καλά εκεί και να έχω επιτυχίες εκεί. Οπωσδήποτε αυτό είναι σημαντικό. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο και αν κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τη Βαγιαδολίδ, γιατί όχι; Με πολύ μεγάλη χαρά θα επέστρεφα."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.