Αγγελίνας: "Μόνο ο Αλαφούζος ξέρει γιατί φεύγουμε..."

Ο Μάκης Αγγελίνας μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του ίδιου και του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως τους λόγους της απομάκρυνσής τους τους ξέρει μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Για μας είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι ουσιαστικά μια από τις τελευταίες προπονήσεις που γίνεται και είμαστε πολύ φορτισμένοι, γιατί δώσαμε πάρα πολλά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια. Ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι' αυτή την ομάδα και δώσαμε πάρα πολλά πράγματα. Πλέον θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική για να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια."

Για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που οδήγησε στην απομάκρυνση τους: "Δε βρίσκουμε άκρη. Κάποιον λόγο. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται, έρχεται κάποιος, το κλωτσάει και το διαλύει τελείως. Τον λόγο μόνο ο ίδιος τον ξέρει. Εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνουμε στην ομάδα και ευχαριστηθήκαμε τη δουλειά μας τα τελευταία 2 χρόνια, όσο πουθενά. Τα νέα παιδιά που θα ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο και θα έχουν ίδιες πιθανότητες να διεκδικούν πράγματα, για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι πετύχαμε ένα θαύμα, έτσι όπως την πήραμε. Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου εκτίμηση. Η δουλειά που έγινε ήταν πολύ δύσκολη με πολλές ώρες και μέσα και έξω από το γήπεδο, οπότε δε μπορούμε να μην αισθανόμαστε παρά μόνο υπερηφάνεια για αυτό που πετύχαμε με την ομάδα."

Για τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα: "Για εμάς δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε επαγγελματίες προπονητές. Δόξα τω θεώ, διανύουμε τώρα τον 19ο χρόνο, έχουμε περάσει από πολλές ομάδες, έχουμε διαχειριστεί πολλές καταστάσεις και σε ομάδες δύσκολες, οπότε για εμάς ήταν πολύ εύκολο να κρατήσουμε τον επαγγελματισμό που έχουμε κρατήσει όλο αυτόν τον καιρό. Οπότε δε θεωρώ ότι ήταν έκπληξη, ούτε πολύ δύσκολο να το κάνουμε. Κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψουμε πάλι. Θα δούμε στο μέλλον."

Για πιθανές αλλαγές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Κάποια σαρωτική αλλαγή δε μπορεί να γίνει. Έτσι και αλλιώς έχουμε 16 ποδοσφαιριστές. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπως πρέπει."


Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο facebook
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο twitter
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο instagram
Ακολούθησε το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.