Ζέκα: "Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που υποστηρίζω!"

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως το τριφύλλι είναι η ομάδα του και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους «πράσινους» οπαδούς.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «tvi24»:

Για το αν σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να ζήσει στην Αθήνα:
"Η ζωή αλλάζει και σήμερα δεν μπορώ να το πω πια. Έχω την κόρη μου και την υπόλοιπη οικογένεια στην Πορτογαλία. Είμαι έξω από τη χώρα για εννέα χρόνια και δεν έχω ζήσει με την κόρη μου για τέσσερα χρόνια. Είμαι μακριά από αυτό. Αυτό που θέλω τώρα είναι να τελειώσω την καριέρα μου, να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να απολαύσω την κοπέλα μου, τη μητέρα μου, τον αδερφό μου και τους φίλους μου. Αν μπορούσα να ζήσω με την κόρη μου στην Ελλάδα, θα έμενα στην Αθήνα. Αλλά όχι έτσι, σήμερα σκέφτομαι να πάω σπίτι."

Για το αν έφυγε, μετά από 6 χρόνια στο τριφύλλι, λόγω των προβλημάτων της ομάδας: "Δεν ήταν μόνο αυτό. Το κλαμπ χρειάζονταν χρήματα και οι πωλήσεις ήταν ευπρόσδεκτες. Η πρόταση της Κοπεγχάγης για μένα ήταν καλύτερη, είδαμε ότι ήταν καλό και για τα δύο μέρη και το κλείσαμε. Μου πήρε πολύ χρόνο να αποφασίσω γιατί ήμουν συναισθηματικά προσκολλημένος στο κλαμπ. Ήταν η ομάδα μου. Στην Πορτογαλία ήμουν πάντα με την Σπόρτινγκ, αλλά σήμερα βλέπω τον Παναθηναϊκό ως την ομάδα που υποστηρίζω, περισσότερο από την Σπόρτινγκ. Ήταν το κλαμπ όπου ήμουν πολύ χαρούμενος που έπαιξα, ένιωσα πραγματικά όμορφα. Αυτό με έκανε να το αποφασίσω. Ο μισθός μου ήταν από τους υψηλότερους και πήραμε την απόφαση μαζί."

Για το πως ήταν η σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας: "Πάντα είχα πολλή υποστήριξη από τους οπαδούς και σε περιόδους που τα πράγματα πήγαιναν στραβά είχαμε καλή σχέση. Ο ρόλος μου ως αρχηγός της ομάδας ήταν να τους δίνω απαντήσεις και να τους εξηγήσω την κατάσταση. Υπήρχαν πραγματικά τεταμένες στιγμές, . Άρχισα να προσπαθώ να τους καταλάβω. Συνήθιζαν να κερδίζουν και τώρα καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο κλαμπ. Αυτό που τους ενοχλούσε ήταν να βλέπουν ότι κάποιος παίκτης δεν έδινε τα πάντα. Εάν το κάναμε μας χειροκροτούσαν. Νομίζω ότι αυτό έβλεπαν πάντα σε μένα, δηλαδή ότι ήμουν «πολεμιστής» και δεν τα παρατήρησα ποτέ."

Για το αν επισκέφθηκαν ποτέ την προπόνηση: "Ναι ναι. Είχα δύσκολες καταστάσεις. προπονούμασταν και μπήκαν να σταματήσουν την προπόνηση για να μας μιλήσουν. Υπήρχαν στιγμές που τα πράγματα ήταν φωτιά, αλλά κάποιος ήρθε με τον πυροσβεστήρα (γέλια). Ήταν μια δύσκολη στιγμή, ξέραμε ότι στην Ελλάδα είναι έτσι. Βέβαια δεν μας επιτέθηκαν ποτέ, αλλά ήταν δύσκολο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.