Το χρονικό της ημέρας-ντροπής

Τώρα που... έκατσε η σκόνη, το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ παρουσιάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χτες και μετέτρεψαν μια ημέρα μνήμης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε ημέρα-ντροπή για τον Παναθηναϊκό.


Την ημέρα που συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον θάνατο του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου, δύο γεγονότα συγκλόνισαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και επισκίασαν κάθε άλλη είδηση.

Αρχικά κυκλοφόρησε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συνοδεία να επιτίθενται σε μαγαζί γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος ο «DPG» επιβεβαίωσε ουσιαστικά την ενέργειά του, μέσω story στο instagram, τονίζοντας πως αφορμή αποτέλεσαν υβριστικά σχόλια για τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο, την ημέρα του μνημοσύνου του. Έθεσε μάλιστα δημόσια την ερώτηση γιατί δεν υπάρχει ήχος στο βίντεο, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος φώναζε ότι "ξεπεράσατε τα όρια!".

Ακολούθησαν εικόνες... Φαρ Ουέστ, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να κάνουν επίθεση στο σπίτι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, με μαχαίρια και αεροβόλα, πετώντας πέτρες και βάφοντας τους τοίχους. Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος μετέδωσε τις στιγμές αυτές σε live στο instagram, διάρκειας 9 λεπτών.

Το σίγουρο είναι πως τα γεγονότα αυτά δεν τιμούν κανέναν και πρώτα απ'όλα ζημιώνουν τον ίδιο τον Παναθηναϊκό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.