Το Γηπεδικό κρίνει την προεδρία, συνεχίζεται η χρηματοδότηση!

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ συνοψίζει τα όσα ειπώθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όσον αφορά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Που βρίσκονται τα χρέη, τι θα γίνει με τις εκλογές και την χρηματοδότηση, τι γίνεται με βόλλεϋ και πόλο.


Το πρώτο πράγμα που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Ερασιτέχνη, είναι πως τα χρέη έχουν πέσει από τα 3.6 εκ. ευρώ στις 550.000€, τα οποία είναι μάλιστα διακανονισμένα. Επομένως η εξυγίανση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προχωράει κανονικά και ουσιαστικά μέσα σε μια σεζόν τα οικονομικά του συλλόγου βελτιώθηκαν σε τεράστιο βαθμό!

Από εκεί και πέρα, ο «DPG» τόνισε πως δεν προτίθεται να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του Ερασιτέχνη, σε 20-25 μέρες, εφόσον δεν ανακοινωθεί ότι θα προχωρήσει η αρχική συμφωνία που έκανε με τον Δήμο και την κυβέρνηση και περιελάμβανε και γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό, με τις εγκαταστάσεις να παραχωρούνται ισόβια στο τριφύλλι.

Ξεκαθάρισε βέβαια, πως σ'αυτό το ενδεχόμενο θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον Ερασιτέχνη, χωρίς να βρίσκεται στην θέση του προέδρου ώστε να μην φέρει την υπογραφή του μια συμφωνία για ξεπούλημα της Λεωφόρου. Ειδικά για το τμήμα βόλλεϋ ανδρών, τόνισε πως υπάρχει ένα πλάνο για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή και να σταθεροποιηθεί εκεί, το οποίο θα συνεχιστεί όπως και να 'χει. Παράλληλα διέψευσε την συμφωνία με τον Πρωτοψάλτη, λέγοντας όμως πως η ομάδα θα ενισχυθεί με όποιους παίκτες ζητήσουν οι προπονητές.

Τέλος, όσον αφορά το ενδιαφέρον των αδερφών Αργυρόπουλων για το τμήμα πόλο, ξεκαθάρισε πως το ενδιαφέρον έχει αποσυρθεί.

Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.