Θεοχάρης: "Ήταν μια κράμπα..."

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό, με τον ίδιο να δηλώνει πως ο λόγος της αντικατάστασής του ήταν απλώς κάποιες κράμπες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πόσο εύκολο ήταν να παίξει πρώτη φορά φέτος: "Είναι δύσκολο να έχεις να παίξεις τόσο καιρό και να μπαίνεις να αγωνιστείς. Εγώ προσπαθούσα σε κάθε προπόνηση να είμαι σε καλή κατάσταση. Εγώ χαίρομαι, ποιος δε χαίρεται όταν παίζει; Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο για την ομάδα και να κάνω καλή εμφάνιση."

Για τον τραυματισμό του: "Λογικό είναι αυτό που έπαθα. Μια κράμπα στο 80', λογικό είναι, το ξεπερνάω."

Για τα ματς που θα πάρει στα πλέι-οφ: "Είναι ευκαιρία να δείξω κάποια πράγματα. Όποτε επιλεχθώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα."

Για το πώς βίωσε το διάστημα όλης της σεζόν με τα διάφορα δημοσιεύματα πως φεύγει: "Μόνο εγώ μπορώ να ξέρω. Προσπάθησα να κρατήσω τον εαυτό μου, να προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ για να είμαι σε καλό επίπεδο αγωνιστικά."

Για τη θέση του: "Ξεκίνησα αμυντικό χαφ. Πέρσι στην τριάδα με χρησιμοποιούσε ως κεντρικό. Ο κλήρος έπεσε σε μένα αφού δεν υπάρχουν δεξιά μπακ και προσπάθησα να ανταποκριθώ."

Για το ματς: "Ήμασταν καλύτερα απ' τα προηγούμενα ματς, μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες, παλέψαμε. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Το πετύχαμε βέβαια, δεν ξέρω αν έγινε φάουλ στου Καμπετσή, αλλά δεν είναι δουλειά μου αυτή."

Για τη συνέχεια: "Όλα τα ματς είναι ντέρμπι, είναι ευτυχία να παίζεις σε τέτοια ματς."

Για τα πολλά παιδιά απ' την Ακαδημία: "Όλα τα παιδιά στο γήπεδο το δείχνουν, αγωνίζονται 9 παιδιά απ' την Ακαδημία. Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όλοι μας δουλεύουμε και θέλαμε αυτό το πράγμα, να είμαστε στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.