Συνθήματα υπέρ της Λεωφόρου, δεν υπήρξε απαρτία!

Δεν υπήρξε απαρτία στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, που μετατέθηκε για την Τρίτη 7/7. Εμφανίστηκαν οργανωμένοι με συνθήματα για γήπεδο στην Λεωφόρο!


Στην σημερινή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη δεν υπήρχε απαρτία, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να μετατεθούν για την Τρίτη 7/7. Από την πλευρά της διοίκησης παρών ήταν ο Στέφανος Αυγουλέας, ενώ παρόντες ήταν και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποία φώναζαν συνθήματα για γήπεδο στην Λεωφόρο!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε σήμερα κάποιο ψηφοδέλτιο κι έτσι μένει να φανεί ποιοι συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την προεδρία του Ερασιτέχνη την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα προχωρήσει στην διαδικασία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, λόγω μη απαρτίας σήμερα 29 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα το κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου «Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-7-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός - Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους»."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.