Σκέτο ποδοσφαιρικό γήπεδο, μόνο στην Λεωφόρο!

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ συνοψίζει τα όσα ειπώθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όσον αφορά το Γηπεδικό του Παναθηναϊκού. Η σύγκριση αξίας Λεωφόρου - Βοτανικού, το γήπεδο μπάσκετ που... βγαίνει και το ποδοσφαιρικό γήπεδο που πρέπει να γίνει στην φυσική έδρα του συλλόγου!


Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Γηπεδικό του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη στάθηκε στην τεράστια ανισότητα ανάμεσα στο τι θα πάρει και τι θα δώσει ο Παναθηναϊκός, με την αξία της Λεωφόρου να ξεπερνάει τα 300 εκ. ευρώ και την αξία των εγκαταστάσεων που θα πάρει (μαζί με τα 40 εκ. ευρώ για λειτουργικά έξοδα) να ανέρχεται 165 εκ. ευρώ.

Η διαφορά θα αντισταθμιζόταν από τις εμπορικές χρήσεις, με τον Δήμο όμως πλέον να θέλει να τις διατηρήσει ο ίδιος, με τον Παναθηναϊκό να γίνεται ενοικιαστής στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Παράλληλα, απ'τα λεγόμενά του φάνηκε πως το γήπεδο μπάσκετ πάει να... βγει από το κάδρο, με αποτέλεσμα το πλάνο να περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο και εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη, στις οποίες ο Παναθηναϊκός θα είναι ενοικιαστής.

Ο Γιαννακόπουλος λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία για ξεπούλημα της Λεωφόρου, λέγοντας μάλιστα πως αν δεν ανακοινωθεί ότι θα προχωρήσει η αρχική του συμφωνία, τότε δεν θα βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του Ερασιτέχνη.

Επιπλέον, για πρώτη φορά είπε ευθέως πως αν πρόκειται να χτιστεί μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, τότε αυτό πρέπει να γίνει μόνο στην Λεωφόρο, εκεί που είναι η φυσική έδρα του τριφυλλιού, και όχι στον Βοτανικό!

Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.