Ρεαλιστικές πιθανότητες για «Βίγια»!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επανήλθε στο «πράσινο» ρεπορτάζ και η περίπτωσή του απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό και έχει αρκετές πιθανότητες! Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει.


Εντελώς υπαρκτό είναι το θέμα Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό παίκτη να έχει έρθει σε επαφή τόσο με την διοίκηση του τριφυλλιού, όσο και με τον Τσάβι Ρόκα. Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία των «πράσινων» να τον κάνουν δικό τους.

Αυτή την στιγμή ο Βιγιαφάνιες αγωνίζεται στην Μονάρκας, η οποία όμως θέλει να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιό του, ενώ και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει. Μάλιστα, πιέζει τον σύλλογο προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο, κάτι που ακόμα είναι άγνωστο αν θα συμβεί.

Οι «πράσινοι» θέλουν ιδανικά να τον φέρουν στην Αθήνα ως ελεύθερο, όμως ίσως πέσει στο «τραπέζι» και η ιδέα του δανεισμού, εφόσον δεν αποχωρήσει τελικά από τον μεξικανικό σύλλογο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο ο Βιγιαφάνιες όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν τον «γάμο» και οι πιθανότητες είναι αρκετές. Όσον αφορά το ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι υπαρκτό, όμωςο παίκτης προτιμά το τριφύλλι, παρ'ότι ξέρει ότι μπορεί να βρει καλύτερα συμβόλαια στις υπόλοιπες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.