Πωλείται μόνο υπό όρους!

Μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μακέντα, αφού οι «πράσινοι» υπολογίζουν κανονικά τον Ιταλό και θα τον πουλήσουν μόνο με τους όρους τους!


Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού της φετινής σεζόν, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη. Η έλευση του Καρλίτος έδειχνε πως ο Ιταλός θα αποτελέσει παρελθόν, την ίδια στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει με δηλώσεις του πως είναι έτοιμος να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Ωστόσο, ο Μακέντα είναι ικανοποιημένος στο τριφύλλι και δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα. Οι «πράσινοι» απ'την άλλη θα ήθελαν πάρα πολύ ένα δίδυμο Μακέντα - Καρλίτος στην κορυφή κι έτσι δεν είναι μεν αρνητικοί σε πιθανή πώληση, αλλά μόνο με τους όρους τους.

Με απλά λόγια, εφόσον φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση με ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, η οποία ικανοποιεί και τον Ιταλό, τότε ο Μακέντα θα πωληθεί. Αν όμως όχι, οι «πράσινοι» θα τον κρατήσουν κανονικά για την επόμενη σεζόν, δίχως καμία διάθεση «ξεπουλήματος» ενός εκ των κορυφαίων παικτών του ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.