Παπαδόπουλος - Τριαντόπουλος στο «τιμόνι», έντονες σκέψεις για BCL!

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ συνοψίζει τα όσα ειπώθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όσον αφορά το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Πωλητήριο στα 25 εκ., δύο άτομα στο «τιμόνι», έντονες σκέψεις για BCL!


Τέλος εποχής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει πως έκλεισε ο κύκλος της οικογένειάς του στην ομάδα. Από εδώ και πέρα, την ομάδα θα «τρέχουν» οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος, άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στον σύλλογο και φυσικά έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του «DPG».

Το μπάτζετ θα προσδιοριστεί με βάση τα έσοδα της ομάδας, όπως αναμενόταν ούτως ή άλλως. Ο Γιαννακόπουλος ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει καθόλου στον σχεδιασμό και όλα τα ζητήματα θα τα αναλάβουν οι δύο προαναφερθέντες. Όσον αφορά τον προγραμματισμό για το μέλλον, δεν υπάρχει, αφού κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Στο ζήτημα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Γιαννακόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του BCL της FIBA. Ανέλυσε όλα τα κακώς κείμενα της Euroleague, τόνισε πως παρά την ύπαρξη ρήτρας, η διοργάνωση οφείλει περισσότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η απόφαση θα παρθεί από τους Παπαδόπουλο - Τριαντόπουλο, με τον ίδιο πάντως να προτείνει την αποχώρηση από το «προτεκτοράτο» της Euroleague!

Τέλος, το σημαντικότερο όλων είναι το πωλητήριο της ΚΑΕ, για 25 εκ. ευρώ. Πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις, αν θα βρεθεί αγοραστής και τι προθέσεις θα έχει και γενικά τα ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας είναι πολλά και μεγάλα.

Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.