Οι μακέτες της Διπλής Ανάπλασης!

Αποκαλύφθηκαν οι δύο μακέτες στις οποίες κατέληξαν οι ομάδες εργασίας Παναθηναϊκού και Δήμου Αθηναίων και δείχνουν ότι το γήπεδο μπάσκετ μπορεί να μπει στον χώρο της Διπλής Ανάπλασης!


Στην εκπομπή «Total Football» αποκαλύφθηκαν οι δύο μακέτες στις οποίες είχαν καταλήξει οι ομάδες εργασίας που συνέστησαν από κοινού Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων. Σ'αυτές φαίνεται ότι στον χώρο της Διπλής Ανάπλασης έχει προστεθεί το γήπεδο μπάσκετ, με δύο εναλλακτικά σενάρια.

Και στα δύο, οι αλλαγές σε σχέση με το αρχικό πλάνο είναι της τάξεως του 7%, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει στο ΣτΕ. Αυτές οι δύο μακέτες λοιπόν αποτέλεσαν το αποτέλεσμα των συζητήσεων ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Δήμο και περιλαμβάνουν:

-Ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρητικότητας 28 έως 32 χιλιάδων θέσεων
-Κλειστό μπάσκετ χωρητικότητας 12.500 έως 14.000 θέσεων και 4 βοηθητικά για τις Ακαδημίες
-Εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και γήπεδο χωρητικότητας 1.500 θέσεων
-Μουσείο του συλλόγου
-Γραφεία


Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν να βαδίζουν καλά, ξαφνικά επανήλθε από την πλευρά του Δήμου το πλάνο για γήπεδο μπάσκετ στο όμορο οικόπεδο, το οποίο δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, αφού είναι αρκετά μπλεγμένα τα πράγματα από νομικής απόψεως.

Αυτή η αλλαγή στάσης του Δήμου λοιπόν είναι που έκανε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μιλήσει για αθέτηση συμφωνίας και πλέον κανείς δεν ξέρει πως θα προχωρήσουν τα πράγματα, με τις μακέτες πάντως να δείχνουν πως είναι ρεαλιστικό να υπάρξει γήπεδο μπάσκετ εντός του χώρου της Διπλής Ανάπλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.