Μπακογιάννης: "Θα δείξω τον σεβασμό μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου με πράξεις!"

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε πως θα μιλήσει για το γήπεδο μόνο όταν είναι όλα θωρακισμένα και πως η «απάντησή» του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα έρθει με πράξεις!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84»:

"Είναι ένα όνειρο πολλών - πολλών ετών. Θα περίμενε κανείς ο Δήμαρχος να βγει και να κάνει μια εξαγγελία. Αυτό είναι η λογική του πυροτεχνήματος. Εγώ, λοιπόν, έχω επιλέξει να πειθαρχήσω. Εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας δέσει τρία πράγματα. Πρώτον, το σχέδιο, δεύτερον τις πηγές χρηματοδότησης και τρίτον το χρονοδιάγραμμα. Θα μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα σε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες τι θα γίνει και πότε θα γίνει. Έχουμε δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις ανακοινώσεις ως το τέλος του καλοκαιριού. Είναι για μένα μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα το κάνω."

Για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης: "Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη."

Σε μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας και να ολοκληρωθεί το γήπεδο: "Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού."

Για το αν έχει να απαντήσει κάτι στα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: "Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στην συνολική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος να δείξω αυτό τον σεβασμό, όχι μόνο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών που έχουν προσφέρει τόσα σε αυτή την ομάδα, είναι έμπρακτος. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου όταν γίνουν ανακοινώσεις, να είναι τέτοιες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.