«Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!»

Ο Σωτήρης Νίκας, άλλοτε γνωστό στέλεχος της Θύρας 13 και νυν μέλος του Ερασιτέχνη, έστειλε ενωτικό μήνυμα για Γιαννακόπουλο και οργανωμένους!


Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Τις τελευταίες ημέρες όλοι στην οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις μεν, αλλά όχι πρωτόγνωρες, μιας και οι διαφορετικές απόψεις είναι στο DNA της φυλής μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς.

Δυστυχώς, γιατί για άλλη μια φορά υπάρχει αλληλοσπαραγμός. Ευτυχώς, γιατί οι αιτίες αφορούν διαφορετικές προσεγγίσεις, πάντα, όμως, για το καλό του συλλόγου και όχι για προσωπικά οφέλη, όπως συμβαίνει σε κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους αλλόθρησκους.

Μιλάω έχοντας πάντοτε οπαδική νοοτροπία, μιας και από εκεί ξεκίνησα και πορεύτηκα, αλλά πάντα με γνώμονα το μεγαλείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας. 

Δεν είμαι δικαστής, ούτε κάτης, αλλά το μότο όλων μας "ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ" πρέπει να κυριαρχεί σε κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΉ συνείδηση.

Ας ξεχωρίσουμε λοιπόν τους ρόλους μας. 

Ο πρώτος (ο πρόεδρος με τις όποιες ιδιαιτερότητες και λάθη (ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω) είναι ο γιος του πατριάρχη και ένας από εμάς στην αρρώστια του τριφυλλιού και ο πληρώνων βεβαίως - βεβαίως.

Ο άλλος (Λέων) πριν πάρει το δρόμο για το σπίτι του προέδρου, είχε περπατήσει σε άλλους σαφώς πιο δύσκολους, κρατώντας την πράσινη σημαία μας ψηλά (όπως λέει και το σύνθημα). 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χωρίς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ φαγητό χωρίς αλάτι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χωρίς ΘΥΡΑ 13 χταποδάκι χωρίς ουζάκι. 

Και επειδή εδώ δεν είμαστε ΜASTER-CHEF, ας αναλογιστούν όλοι - έστω και μέσω FACEBOOK ή INSTAGRAM (άλλοι διάολοι αυτοί) - τα βλέμμα του ΚΑΛΑΦΑΤΗ και του ΠΑΥΛΟΥ.

Οι εχθροί είναι εκτός και όταν καταλάβετε ΟΛΟΙ ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν, τότε θα σταματήσει ο Γκιουράνοβιτς να χτυπάει την κουδούνα και ο Μπλούης Διακάκης να χαμογελάει ευτυχισμένος. 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΣ

*παλαιό στέλεχος ΘΥΡΑΣ 13
*μέλος Δ.Σ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.