Μαρτσάκης: "Από μικρός έμαθα να στηρίζω τον Παναθηναϊκό και την Θ.13!"

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μαρτσάκης, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και στάθηκε δίπλα στην Θύρα 13, τονίζοντας την άμεση σύνδεσή της με το τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Καλησπέρα,

Παρακολουθώ τόσες μέρες όλα αυτά που λέτε για τα παιδιά της 13 και τους κατηγορείτε ως ναρκομανείς και άλλους κακούς χαρακτηρισμούς.
Και εγώ οπαδός ήμουν είμαι και θα είμαι, μέσα στη 13 και μεγάλωσα δίπλα σε όλους αυτούς που εσείς αποκαλείτε αλήτες . Τη Θύρα 13 που μαζί της, κάναμε το γήπεδο κόλαση με τις φωνές μας για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα.

Τη Θύρα 13 που τραβάγατε με τις φωτογραφικές μηχανές και τώρα με τα μοντέρνα σας πανάκριβα κινητά, τις κερκίδες μας γεμάτες χρώμα με τα μπλουζάκια και τα κασκόλ μας , με τα καπνογόνα που βάζετε στις αφίσες στα δωμάτια σας, που στερηθήκαμε το καφεδάκι και το ποτάκι μας για να τα αγοράσουμε και να φτιάξουμε μια κερκίδα που τη ζηλεύουν όλοι.

Για ρωτήστε ποιόν τρέμουν οι αντίπαλοι στην Ελλάδα, ποιον θαυμάζουν οι οπαδοί στην Ευρώπη, ποιοι είναι αυτοί που έχουν ταξιδέψει και στηρίξει την ομάδα σε όλα τα γήπεδα του κόσμου με χιόνια και με κρύα, σε όλα τα αθλήματα από το υστέρημα τους και χωρίς αβάντες από κανένα και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και όχι μόνο στα ντέρμπι και τα ευρωπαϊκά.

Από μικρός ένα πράγμα έμαθα, να στηρίζω τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13, Θύρα 13 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται, και Παναθηναϊκός χωρίς Θύρα 13 δεν είναι Παναθηναϊκός.

Το Παν είναι ο κόσμος μας, και οι καλύτερες στιγμές μου είναι όταν όλο το γήπεδο γίνεται Θύρα 13, όταν όλοι φωνάζουν με πάθος , με πίστη, και με κάνουν να είμαι έτοιμος να σηκωθώ και να φωνάξω μαζί τους. Μου δίνουν ώθηση και με κάνουν να δακρύζω, αυτό είναι για μένα η 13. Συγγνώμη που σας απογοητεύω αλλά όσο ζω θα συνεχίσω να παλεύω για αυτά τα ιδανικά και θα είμαι κι εγώ σουβλατζής ή ναρκομανής ή ό,τι άλλο σας αρέσει να με αποκαλείτε…

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΉ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΩΝ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΓΝΏΜΗ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.