Κριτική: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) με τον ΟΦΗ και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ αναλύει την απόδοση των παικτών. Δεν ξεχώρισε κανείς, ούτε θετικά ούτε αρνητικά.


Σωκράτης Διούδης: Δεν χρειάστηκε να αντιδράσει πολλές φορές, πάντως όποτε έπρεπε ήταν εκεί. Παράλληλα, ήταν σταθερός στις εξόδους του και γενικά είχε θετική παρουσία.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Πολύ καλύτερος απ'ότι απέναντι στον Ολυμπιακό, συνέβαλε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ήταν δραστήριος, πήρε αρκετές μπάλες στα πόδια του και μάλιστα στο πρώτο μέρος έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία.

Μπαρτ Σένκεφελντ: Συντέλεσε τα μέγιστα στο να παραμείνουν οι επιθετικοί του ΟΦΗ μακριά από την εστία του Διούδη, κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες και αποτελώντας τον ηγέτη της «πράσινης» άμυνας για ακόμα μια φορά.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Καλή εμφάνιση και από τον έτερο «πράσινο» στόπερ, που κέρδισε επίσης αρκετές μονομαχίες και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στους Κρητικούς.

Βαγγέλης Θεοχάρης: Δεν ανέβηκε ιδιαίτερα επιθετικά, όμως ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και σίγουρα η εμφάνισή του -μέχρι τον τραυματισμό του- σκόρπισε χαμόγελα στο τεχνικό τιμ.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Μέτρια εμφάνιση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, που είχε καλές και κακές στιγμές. Έκανε κάποια λάθη, κέρδισε μονομαχίες και σπατάλησε και μια εξαιρετική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα, έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στο δεύτερο ακυρωμένο γκολ της ομάδας.

Γιασίν Αγιούμπ: Δεν παρουσίασε το καλό πρόσωπο στο οποίο μας έχει συνηθίσει. Δυσκολευόταν αρκετά να βοηθήσει στην δημιουργία και γενικά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Γιάννης Μπουζούκης: Έπαιξε στην θέση που του αρέσει, όμως δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κινήθηκε σε «ρηχά νερά», δίχως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Κρητικών.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Για άλλη μια φορά ήταν δραστήριος, με τρεξίματα και πολλές μπάλες να περνούν από τα πόδια του, όμως υστέρησε στην τελική ενέργεια. Σε γενικές γραμμές πάντως παρουσίασε θετικό πρόσωπο.

Δημήτρης Κολοβός: Δεν κατάφερε να προσφέρει ιδιαίτερα πράγματα ούτε απόψε, παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά μέτρια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Φεντερίκο Μακέντα: Στο πρώτο μέρος δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο έδειξε ξανά την εκτελεστική του δεινότητα, έχοντας ένα δοκάρι κι ένα γκολ το οποίο -σωστά- ακυρώθηκε.

Ανουάρ Τουχάμι: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν θετικός, συμβάλλοντας στο παιχνίδι της ομάδας και ανασταλτικά και επιθετικά.

Χουάν Περέα: Ήταν δραστήριος στην επανεμφάνισή του, είχε διάθεση και συμμετείχε στις φάσεις. Μεγάλο λάθος η χρήση του χεριού στο δεύτερο γκολ της ομάδας που ακυρώθηκε.

Δημήτρης Σερπέζης: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Αργύρης Καμπετσής: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, στα οποία πάντως πρόλαβε να σκοράρει, με το γκολ να ακυρώνεται για χέρι του Περέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.