Κουρμπέλης: "Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας..."

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη στόχου και κινήτρου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είναι βαρύ το σκορ για εμάς, παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και ο λόγος είναι ότι κάναμε κάποια παιδικά λάθη και ο αντίπαλος έχει δείξει ότι δεν τα αφήνει να περάσουν. Με λίγες φάσεις σκόραρε γρήγορα. Εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία ανά διαστήματα, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις κάναμε γκολ. 

Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ πιο κακοί, το μόνο καλό ήταν ότι δεν χάσαμε. Σήμερα είχαμε καλύτερη κατοχή, κάναμε όμως εύκολα λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας για λόγους που ξέρετε. 

Η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο φεγγάρι της ξέροντας πως και ο προπονητής αλλά και κάποιοι παίκτες θα φύγουν, γιατί φεύγουν αρκετοί στεναχωρημένοι, όπως και ο προπονητής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά καταλαβαίνω τους πάντες. 

Ξέροντας ότι θα φύγουν αρκετοί βασικοί με ανησυχεί, δεν θα μείνω όμως σε αυτό γιατί τα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρίες περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο γι' αυτή την ευκαιρία. 

Ξεκάθαρα δεν έχουμε κάποιον ουσιαστικό στόχο, μόνο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά. Κουβαλάμε αρκετά προβλήματα αλλά είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να τα προσπεράσουμε. Πάντα η κουβέντα κάνει καλό, ίσως μιλήσουμε τις επόμενες μέρες. 

Το θέμα με τη μείωση έχει λυθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.