Κολοβέτσιος: "Η ιστορία και η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο!"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σχολίασε τις αποχωρήσεις στο τριφύλλι, μίλησε για την εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ και τόνισε πως η ιστορία του Παναθηναϊκού αποτελεί από μόνη της κίνητρο για τους παίκτες!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: "Πιάσαμε καλό ρυθμό. Σημαντικό ρόλο παίζει πως πέρασαν κάποια ματς, βρίσκουν οι ομάδες ανάσες. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι απ' τα προηγούμενα ματς. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε καλύτερη εικόνα."

Για το τι άλλαξε για να έρθει η εμφάνιση αυτή: "Προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας. Αυτό έπρεπε να κάνουμε απ' την αρχή. Ήμασταν καλύτεροι, στο τελευταίο ματς είπαμε πως δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό, να μην το επιτρέψουμε για τους εαυτούς μας και την ιστορία του Παναθηναϊκού."

Για τις αποχωρήσεις: "Δεν φταίει αυτό για το κλίμα που επικρατεί. Εμείς έπρεπε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση απ' την αρχή, γνωρίζαμε πως αυτά θα είναι τα δεδομένα. Συμβαίνει και σε άλλες ομάδες, το θέμα είναι πως τα αφήνεις αυτά εκτός αγωνιστικού χώρου. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να τονωθούμε ψυχολογικά εμείς κι ο κόσμος μας."

Για τα νέα παιδιά: "Σημαντικό να βάζουμε νέα παιδιά στα παιχνίδια. Δεν υπάρχει καλύτερο… ψήσιμο γι' αυτά τα παιδιά. Μπαίνουν σε ματς άγχους και έντασης. Θα γαλουχηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

Για το κίνητρο: "Δεν ισχύει πως δεν έχουμε κίνητρο. Η ιστορία και η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο, δε χρειάζεται κάτι άλλο για να διεκδικούμε πάντα τη νίκη."

Για το αν επηρεάστηκε όντας εκτός πλάνων πριν την πανδημία: "Ήταν δύσκολο διάστημα για μένα, δεν το είδα αγωνιστικά, είμαι πάντα στην καλύτερη κατάσταση και όποτε κρίνει ο προπονητής μου θα δίνω το 100%. Φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν, όμως το σημαντικό είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.