Καπάζογλου: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Καλάθη!"

Ο ατζέντης του Καλάθη, Πάνος Καπάζογλου, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Νικ, ο οποίος παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις.


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «The Show Must Go On» του «sport24»:

Για το αν ο Καλάθης είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα: "Ο Καλάθης δεν είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα έχει κάποιες πιθανότητες, όπως έχουν κι άλλες ομάδες, όταν και αν τελειώσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό και τις διοικητικές αλλαγές που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες."

Για το ότι ο Καλάθης αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Καλάθη, αν και προς τα εκεί δείχνουν όλα ότι θα πάει. Ο Νικ, από μεριάς του, έκανε μια προληπτική κίνηση, ένα προληπτικό τραπέζι, αποχαιρετώντας τους ανθρώπους των «πράσινων», καθώς θα αποχωρήσει για την Αμερική και πιθανώς να μην είχε την δυνατότητα να το κάνει, όταν τα πράγματα τελειώσουν."

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την απόκτησή του Καλάθη: "Σε γενικές γραμμές, η Μπαρτσελόνα έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και δείχνει ότι αγωνιστικά ταιριάζει περισσότερο απ'όλους σ'αυτά τα οποία θέλει ο Νικ."

Για την επιθυμία του Καλάθη: "Για τον Νικ, η βασική προτεραιότητά του είναι το τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Έχει παίξει 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό, έχει δεθεί και παρακολουθεί το διοικητικό θέμα, περιμένοντας να δει που θα καταλήξει όλο αυτό."

Για το αν ο ίδιος έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του με τον Παναθηναϊκό: "Οι επαφές με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ολοκληρωθεί. Υπάρχει μια νέα διοικητική πραγματικότητα η οποία προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Θα δούμε αν θα συνεχιστούν οι συζητήσεις από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη εβδομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.